COLOMET

Colomet llança el senzill «Big Danger»

 

L’artista valenciana ha estrenat nova música aquest dimecres 13 de setembre després d’un estiu ple de concerts arreu del territori

Originària de Bèlgida, la cantant s’ha consolidat com una de les dones més influents en el panorama musical valencià durant l’últim any, gràcies a la gran acollida del seu primer àlbum, 22. La temporada de grans festivals ha regalat moments molt dolços i aquest setembre l’artista sorprén de nou les seues fans amb un tema que combina elements d’afro-dancehall.

Big Danger narra la història d’una parella que es troba a les primeres etapes de la seua relació, experimentant pors i dubtes, però malgrat tot, s’arrisquen i es lliuren al moment sense preocupar-se per les etiquetes. La cançó ha sigut creada en col·laboració amb Carlos Vera, el productor amb qui Colomet ha treballat en èxits anteriors com Sunsy i DxVida, així com amb el productor i DJ Antoni Bellver.

La nova proposta de Colomet ja està disponible a totes les plataformes digitals i és el primer avançament del nou disc. El videoclip, elaborat per la mateixa artista i la seua colla d’amics, ha sigut publicat aquest diumenge 17 de setembre.

Altea, la primera parada del «Big Danger»

Colomet té previst interpretar Big Danger en viu per primera vegada el 29 de setembre al Fesporrat, a Altea, on compartirà escenari amb La Fúmiga, Cactus i Santi Mataix.

Últims llançaments

Galeria de fotos