Colomet, referent de la música urbana al País Valencià, publica el seu segon disc BLAU

Paloma Aparici, coneguda com Colomet en el món de la música, és una de les artistes més transversals i consolidades que ha sorgit al País Valencià en els últims anys. Nascuda a Bèlgida (la Vall d’Albaida, País Valencià), Colomet és el clar indicatiu que la música urbana a València (i en valencià) està prenent un gran impuls.

Fou en el 2021, quan sota la influència i suport del productor musical Mario Sancho, Colomet decideix contactar amb Mark Dasousa (Atomic Records) per iniciar la seva carrera musical.

El seu primer àlbum, 22, fou una fusió d’estils musicals que reflecteixen la seva personalitat enèrgica. Les seves lletres expliquen els seus sentiments i experiències de vida, incloent-hi l’amor, el desamor i les relacions personals, mostrant una sinceritat en la seva composició que molta gent s’identifica amb la seva música.

Parlar de Colomet és parlar de novetat, de combinar sentiments amb festa, de mesclar reggaeton amb balades en els seus concerts, i de no tenir por de ser autèntica tant a dalt com a baix de l’escenari. Amb el seu nou àlbum, BLAU, Colomet fa un gir significatiu cap a un univers polifacètic i oníric, on la fusió de gèneres és més present que mai. El ‘blau’ representa per a Colomet el so mediterrani, la connexió amb la terra i el mar on compon i interpreta les seves cançons.

Aquests matisos es multipliquen al videoclip de Blau Mediterrani, rodat a Formentera i protagonitzat per Colomet i la seva parella, Andrea Ferri. El tema és una oda a l’amor que et fa sentir com si tornessis a ser adolescent, plena de llibertat i passió.

 

Nou disc, nova gira:

Colomet s’alça com una figura prometedora en el món de la música urbana, destacant per les seves actuacions enèrgiques i dinàmiques que captiven a una audiència jove, mostrant una clara inclinació cap a la fusió d’estils i ritmes perfectes per al ball. La seva proposta, genuïna i actual, reflecteix de forma autèntica la seva personalitat i la seva determinació per consolidar-se com una referència destacada en l’escena musical valenciana.

El seu nou àlbum, BLAU, suposa un gir important cap a un univers artístic polifacètic i oníric, on demostra la seva versatilitat musical a través de la fusió de gèneres. El seu concepte gira al voltant del valor, la temeritat i la llibertat. Perdre la por esdevé l’eina principal per a la creació de nova música.

Per a ella, l’essencial és gaudir del procés creatiu i tenir la llibertat per convertir el seu projecte en quelcom personal i autèntic. Per això, ha trobat en productors com DISTURB, Tono Bellver (Blu Boi), Noche o Carlos Vera els aliats perfectes per donar vida a totes les seves idees. Treballar amb persones que admira i estima és clau en els seus projectes.

«BLAU és una expressió de tot el que porto dins des dels inicis de la meva carrera musical, és com un mirador a dalt de la muntanya amb vistes infinites», confessa la cantant.

Últims llançaments

Galeria de fotos