Ones

ONES

ONES, el grup valencià que ha estat captivant els seus seguidors amb la seua singular fusió de rock, pop i indie, ha llançat aquest divendres 30 de juny del seu primer EP, Metànoia. Aquest treball marca un punt d’inflexió en la trajectòria musical i representa un canvi d’estil significatiu en comparació amb les arrels originals. Inspirats per una varietat de grups, des d’Imagine Dragons fins a Maneskin i Vetusta Morla, ONES ha aconseguit consolidar el seu so distintiu, caracteritzat per una base percussiva contundent, atmosferes envoltants i subtils tocs electrònics. 

Metànoia no només es destaca pel seu so sinó també pel contingut líric profund i reflexiu. L’EP aborda els sentiments primaris que emergeixen a la vida quotidiana d’una persona a la societat actual. En un món on el ritme frenètic, la intensitat de les relacions i l’exposició constant a les xarxes socials poden canviar a un ritme incontrolable, ONES ens porta en un viatge a través de les emocions i experiències. 

L’àlbum transita des de sensacions baixes i negatives fins a la superació d’obstacles, assolint finalment un estat de pau. Metànoia també representa una evolució del grup i també la seua consolidació a l’escena musical valenciana. Conformada per cinc instrumentistes i un vocalista, els d’Alzira fan camí cap als escenaris i prometen vibrar amb els oients en el seu viatge musical e introspectiu. 

Últims llançaments

Galería de fotos